Prehrambena industrija

S hranom treba pažljivo

S hranom se ne igramo. Pazimo na svaki korak procesa i kontroliramo kvalitetu.

 

Mogućnost pogreške ili kontaminacije u procesu proizvodnje hrane je realan rizik, koji može stvoriti štetu svakom proizvođaču, pa je automatizacija procesa, kao i precizan nadzor u svakom segmentu proizvodnje od ključne važnosti.

Bez obzira miješate li ili spajate sastojke, vodite računa o temperaturi ili vlazi u nekom koraku proizvodnog procesa ili samo pakirate i lijepite etikete – sve mora ići kao po špagi i imati višestruke mehanizme kontrole kvalitete.

Pravilno i pametno posložene proizvodne linije brže će se mijenjati kad treba preusmjeriti proizvodne kapacitete iz jednog u drugi proizvod iz vašeg asortimana, uz mjere sigurnosti i čistoće propisane EU direktivama.

Nadzorno-upravljački sustavi pomoći će vam vidjeti stanje proizvodnje u stvarnom vremenu, u svakom trenutku, kao i stanje svakog pojedinog stroja, sirovine i gotovih proizvoda na skladištu, koji čekaju distribuciju prema prodajnim mjestima.

Korak po korak, koliko vam budžet dopušta

Svaki od ovih segmenata vaših poslovnih operacija može se automatizirati i nadzirati kako bi se uvećala efikasnost i efektivna proizvodnja vaše tvornice – bez obzira koliko je star vaš sustav.

ATO je specijalist za postepeno unapređivanje koje ne opterećuje pretjerano vaš budžet, a vrlo brzo donosi pozitivne pomake u svim dijelovima proizvodnje, od uštede na sirovinama i energiji, do bolje kvalitete i ujednačenosti gotovog proizvoda.

This site is registered on wpml.org as a development site.