Energetika

Trošiš manje, proizvodiš više

Upravljanje potrošnjom energije u procesu proizvodnje i potrošnjom sirovine čini veliku razliku.

U proizvodnji energije iz nafte, plina ili krutih goriva upravljanje potrošnjom energije u samom proizvodnom procesu, te upravljanje potrošnjom sirovine najvažniji su za povećanje rezultata bez značajnih ulaganja u samu infrastrukturu. 

ATO je ekspert za sustave nadzora i optimizaciju proizvodnih procesa u proizvodnji energije što je dokazao na brojnim elektranama i energanama u regiji. Neki od pogona na kojima smo radili su stariji od 50 godina, a uspješno smo integrirali i uspostavili mehanizme nadzora i upravljanja. 

Razvili smo proces migracije u višestrukim skokovima od 0 do koliko god vam treba ili si možete priuštiti u ovom trenutku.

Pravilan nadzor i upravljanje bolji su i za prirodu

Kod proizvodnje energije od velike je važnosti i utjecaj na okoliš, gdje ATO ima brojna iskustva u automatizaciji sustava za pročišćavanje dimnih plinova koje smo izveli u RH i inozemstvu. 

Nakon upoznavanja s vašim pogonom, elektranom ili rafinerijom ATO može napraviti ispitivanja stanja, predložiti i projektirati rješenja, te nakon svih korekcija, dorada i nadogradnji pustiti u rad poboljšani sustav, jer bez obzira koliko je stara tehnologija – uvijek se nešto može optimizirati, analizirati i korigirati. 

Unapređenja sustava nisu nikad završena. Završiti može tek jedan ciklus, čime odmah počinje sljedeći.

This site is registered on wpml.org as a development site.