O nama

ATO zna sve o automatizaciji. Više od 30 godina projektiramo, realiziramo i održavamo sustave nadzora i upravljanja.

Gradimo sustave od temelja, ali spremni smo se uhvatiti u koštac i sa zastarjelim sustavima i formatima.

Dovoljno smo tvrdoglavi i ponosni da ih natjeramo da rade bolje, efikasnije i ekonomičnije uz pomoć odgovarajuće tehnologije.

AUTOMATIZACIJSKE TEHNOLOGIJE I ORGANIZACIJA

Kao tvrtka koju su osnovali inženjeri koji se od prvog dana bave izvođenjem naprednih sustava nadzora i upravljanja, ATO ima inženjerski mozak.

Svakom problemu pristupa se analitički, s jasnim ciljem. Definira se što je poznato, postoji, i funkcionira u zadanim parametrima. Identificira se što još nemamo. I promišlja kako to možemo postići. Kad se rješenje osmisli - ponovno ga se analizira, testira i optimizira kako bi bilo sigurni da je ono što smo napravili smisleno i zadovoljavajuće efikasno.

I onda opet sve iz početka.
Jer naš posao, pa bio on izvedba elektrotehničkog projekta ili projekta sigurnosti u nekom pogonu, nikad nije gotov. Uvijek ima nešto što može biti bolje, a mi ćemo vam reći što je to, zahvaljujući preciznoj analitici i decenijama iskustva na sličnim projektima.

Naš tim

Svaki je sustav onoliko efikasan, koliko su efikasne i izdržljive njegove komponente. I tu je najveća snaga ATO tima. Mi smo toliko ponosno tvrdoglavi, kako ćemo dovršiti projekte po svaku cijenu, čak i u nepovoljnim uvjetima ili kratkim rokovima.

Naša riječ je svetinja.

Zato nas partneri cijene i vjeruju nam, od velikih, kao što su Siemens i Schneider, koji nas zovu kao izvođače na globalnim projektima, do manjih, s kojima izlazimo na tendere gdje mi držimo svoj dio projekta.

Suradnja s nama je bezbrižna, jer znate da ćete dobiti točno ono što ste dogovorili. Ili malo više od toga.

Organizirani procesi

Nakon što neki tip projekta napravite 10 i više puta, znate točno najefikasniji redoslijed operacija, sve potrebne provjere i moguće komplikacije.

To se zove iskustvo.

Ako to iskustvo sistematizirate u sustav, u kome je svaki korak pojedinog segmenta nekog projekta objašnjen, uz konkretne korake i podatke koje morate zabilježiti za dalje dobili ste savršen proces – jer svaki kvalificirani inžinjer može pratiti proces i privesti projekt kraju.

Ako uz to ima i tim raznorodnih znanja – dobijete tvrtku kao što je ATO, koja može preuzeti i najkompleksnije, izazovne projekte automatizacije proizvodnje, nadzorno-upravljačkih sustava ili bilo kakav elektrotehnički projekt.

This site is registered on wpml.org as a development site.